Jestem dietetykiem klinicznym.
Studia realizowałam na Uniwersytetach Medycznych w Białymstoku oraz Lublinie.
Ukończyłam również studia podyplomowe na kierunku Psychodietetyka.
Głównym moim zainteresowaniem w dietetyce jest wspomaganie leczenia dietetycznego w przebiegu zaburzeń hormonalnych, głównie choroby tarczycy, niepłodność, zespół policystycznych jajników, cukrzyca i insulinooporność.
Ciągle staram się poszerzać swoją wiedzę poprzez uczestnictwo w różnego rodzaju szkoleniach, kursach i konferencjach. Lubię także czytać książki związane z tematyką zdrowia, żywienia oraz
psychiki.
Moim głównym założeniem w pracy z pacjentem jest zmiana nawyków żywieniowych, poprzez które osiągamy poprawę stanu zdrowia i samopoczucia.
Lubię spędzać czas w kuchni na tworzeniu nowych przepisów i potraw, które potem z wielką chęcią umieszczam w planach żywieniowych.